Valentin Nap

Valentin-nap

 

 

Idén, Valentin-napon az Eötvös József Szakközépiskola diáktanácsa számos programmal készült a szeretet ünneplésének alkalmából. A Vár DT szervezésében vakrandikon vehettek részt a diákok, így olyan személyek is találkozhattak, beszélgethettek, akik az eddigiekben nem kerítettek sort erre. Kupidóink biztosították, hogy a Villámpostára feladott kedves üzenetek megtalálják a címzetteket.

 

A magyar szakos tanárok, valamint a titkárság partnerségében idén is megszervezésre került a hagyománynak örvendő Bálint-napi szavalóverseny. A jelentkezők egy szabadon választható szerelmes költeménnyel készültek az eseményre. Hangulatos, dekoratív helyszínen hallgattuk végig a szavalóinkat, akik rendkívül színvonalas produkciókat hoztak.

 

A versenyt Tifán Magdolna nyugalmazott magyar nyelv- és irodalom szakos tanárnő, Sata Ignác magyar nyelv- és irodalom szakos tanár, valamint Demeter Andrea, XII. A osztályos tanuló zsűrizte.

 

Ezúton is gratulálunk a nyerteseknek:

I. helyezett: Sipos Tamás-Magor X.C osztályos tanuló

II. helyezett: Molnár Orsolya X.B szakosztályos tanuló

III. helyezett: Kőmíves Botond XI.A osztályos tanuló

 

A versillusztrációk közül Nagy Pál, X.A osztályos tanuló és Gál István, IX.D osztályos tanuló munkái kaptak elismerő díjazást.